Linker aangesloten bij Trusted Information Partners

Linker is aangesloten bij Trusted Information Partners (TIP). Financiële en juridische dienstverlening kan verlammend complex zijn. Linckr brengt alle stappen en gegevens samen in één simpele app en één geïntegreerd platform.

Leon van Dooren: “Wij geloven in gemak, gemak en nog eens gemak. Het gemak voor consument én dienstverlener staat bij ons altijd op de eerste plaats. Iedereen waardeert dit zeer. Voor dienstverleners valt nog veel meer te winnen dan alleen gemak. De concurrentie in financiële en juridische dienstverlening is groter dan ooit. Positief opvallen vraagt om de perfecte klantreis. Linckr brengt deze perfecte reis binnen handbereik, ook voor kleinere kantoren. Dat kun je gerust een doorbraak noemen.”

Linckr haalt persoonlijke gegevens op bij de bron. Handmatig invoeren van gegevens is niet meer nodig. Dat scheelt tijd, geld en dure fouten. Dienstverleners kunnen erop vertrouwen dat alles klopt. Het voldoen aan wet- en regelgeving wordt zo eveneens een stuk gemakkelijker.

Net als TIP willen we de digitale samenwerking tussen consumenten en dienstverleners veiliger en betrouwbaarder maken. We leveren graag een bijdrage aan de verschillende initiatieven waar partners van TIP aan meedoen. Onze droom? Dat TIP algemene standaarden oplevert die verschillende branches overstijgen. Zo kan de consument eindelijk echt zijn data overal probleemloos opnieuw gebruiken. En is iedereen verzekerd van authentieke data bij elke transactie. We hebben samen de kans om Nederland hiermee op de kaart te zetten.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email